jueves, 2 de junio de 2011

Primavera Sound 2011: dijous 26

El primer concert que vam veure només arribar, doncs organitzacióprimaverasoundcaca no va ajudar a poder validar la targeta de la Carmen i veure a l'auditori a Steven Sufjans (afortunadament divendres sí) ni a fer un glop de birreta, ni aigua, ni refresc,... res de res fins les 21:15... doncs s'ensumava uns nous indignats, i molts indignats al Fòrum.
Van ser Of Montreal, un grup divertit que per moments recordava a The Flaming Lips, malgrat les notables diferències, peró a l'hora de l'espectacle tenen un aire, es consideren seguidors seus.


Com no, una de les imatges més repetides de tot el meu festival, veure a la Carmen twittejant, pujant fotos al twitter i veient els comentaris que li feien...


Després d'anar buscant "autoritzar" la targeta, buscar alguna birreta i quelcom per menjar, amb forces noves vam anar a veure i escoltar el primer dels concerts que volía veure d'aquest festival, al Nick Cave amb el seu grup GRINDERMAN.


Després del desgast i anar voltant, tenint una edat, a recuperar de nou forces i potser una petita "migdiada", tot just abans del meu plat fort, el grup que estava esperant.


L'espectacle comença, ja arriben...


THE FLAMING LIPS


Dins la seva coneguda, reconeguda bola, el show de sempre, espectacular i efectiu. Per mí, molt esperat!! Només amb "The Yeah Yeah Yeah Song" i "Do You Realize" ens tenen guanyats


Un cop acabat el concert, el gran i esperat concert, vam decidir anar fer una volta, tot just esperant que fós l'hora d'anar cap al metro, a primera hora del matí, així que ens vam apropar a l'escenari més llunyà a veure un grup que... que no vam poder veure, en canvi vam escoltar a un dj, Girl Talk, que com van dir "resucitó a los muertos" i ens va fer ballar a tothom fins l'esgotament, doncs va acabar omplint bastant l'escenari llevant, fins l'hora de marxar.


I a l'endemà... més concerts i més...

4 comentarios:

  1. Només 3 comentaris:
    1) Vaig haver de renunciar al magistral Gold Panda per acompanyar al Jose als Flaming Lips. Ok, ok, no fighting.
    2) Al concert que no van arribar a temps a l'escenari de Llevant era el d'El Guincho perquè oh! L'organitzacióprimaverasoundkaka l'havia avançat d'horari sense previ avís.
    3) Sí, estic enganxada a Twitter, i què? ;)

    ResponderEliminar
  2. 1) Et queixaràs del concert!! Tampoc vas dir-ho ni proposar-ho seriosament, malgrat... sabíes que jo... The Flaming Lips!!

    2) Correcte, era El Guincho, i organitzacióprimaverasoundkaka culpable!!

    3)No és cap crítica, només era una nota informativa.

    ResponderEliminar
  3. Osti, que vella que em sento després de comprovar que no conec ni un sol dels grups que has vist!!!!! ni un! sembla que visqui en un altre planeta!! Ja, ja, ja!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Linyola?? un altre planeta?? és possible??
    Gemma!! en Nick Cave va tenir una época "mainstream" cantant amb la Kylie Minogue!!

    ResponderEliminar